Auteur Topic: Roadtracer Windows 10?  (gelezen 651 keer)

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 284
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #15 Gepost op: februari 08, 2021, 04:56:29 pm »
Hij heeft het niet begrepen,je kan beter in het Engels of het Frans de vraag stellen
Hij denkt dat je de TVM kaart aan het installeren bent
Heb je de foto erbij gedaan?
« Laatst bewerkt op: februari 08, 2021, 04:58:16 pm door Polleke »
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #16 Gepost op: februari 08, 2021, 07:20:38 pm »
heb ne mail weer gestuurd in het frans......

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #17 Gepost op: februari 09, 2021, 04:16:16 pm »
Geen antwoord vandaag....

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #18 Gepost op: februari 10, 2021, 04:30:53 pm »


Heb deze geprobeert maar t'werkt niet....gevonden via Google ;-))



PI07 : Tripy TopoMap BELGIE of FRANKRIJK kan niet ge´nstalleerd worden (DVD wordt niet herkend: gelieve RoadTracer te installeren !

Als U bij de installatie van een Tripy TopoMap de vraagt krijgt RoadTracer Pro te installeren alhoewel U deze reeds eerder ge´nstalleerd hebt:

1) Download het hulpmiddel correction 1_3_0 - TPM Belgium.zip

2) Decomprimeer het gedownloade bestand (correction 1_3_0-TPM Belgium.zip)

3) Klik twee maal op het opgevraagde bestand (correction 1_3_0-TPM Belgiuum.reg) om het te openen

4) antwoord DOOR DE INSTALLATIE TE ACCEPTEREN ondanks de eventuele waarschuwing dat uw exploitatiesysteem (Windows) weergeeft

5) Herneem de installatie van de Tripy TopoMap.




Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 284
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #19 Gepost op: februari 10, 2021, 05:06:07 pm »
Dat is nog van voor windows 10 dat werkt dus niet.
windows 10 en 8.1 werkt iets anders dan zijn voorgangers, dus alle reparatie hulpmiddelen moeten ook geschikt zijn voor windows 10
gewoon geduld hebben Thierry zal wel met een oplossing komen.die zijn druk bezig met de rally van Corsica.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 284
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #20 Gepost op: februari 12, 2021, 01:39:49 pm »
Heb jij je toestel aan de pc hangen als je de kaart installeert?
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #21 Gepost op: februari 13, 2021, 06:17:26 pm »
Heb jij je toestel aan de pc hangen als je de kaart installeert?

Nee, de Tripy hangt niet aan de pc? Met de andere topo kaarten 2 Frankrijk en 1x Nederland heb ik geen probleem gehad? Alleen met de topo Belgie heb ik probs....

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #22 Gepost op: februari 19, 2021, 06:38:48 pm »
Still no answer.....

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #23 Gepost op: februari 24, 2021, 05:10:41 pm »
Vandaag nog is een mail in het frans verzonden.....

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 284
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #24 Gepost op: maart 11, 2021, 01:17:46 pm »
Ik heb op de facebook pagina van Tripy,een vraag gesteld over de service,met een link naar dit onderwerp/probleem,ben benieuwd hoe ze gaan reageren

https://www.facebook.com/TripyGPS/posts/3738773119532030
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #25 Gepost op: maart 23, 2021, 07:05:54 pm »
Alles werkt nu....
Na een paar mail in het frans waar geen juiste antwoorden op kwamen en maar zagen over een foute dvd code die ik indiende werkt nu de topo map Belgie....
Wat heb ik gedaan:
De doosjes van de topo map Belgie is goed bekeken  en idd daar stond op,op die van het jaar 2007  RTP 1.2.x
Ik had een nieuwe gekocht bij bike design Dendermonde in februari maar daar kwam de pc zeggen ;klaar voor de schrijven(was dus idd leeg)..... ondanks dat er opstaat voor RTP1.3.X
Vandaag naar Dendermonde gereden en daar voor een goede ingeruild(RTP 1.3.x) en juist alles ingeladen en de juiste code gebruikt en het WERKT.
Kunnen terug beginnen tekenen.
Thx,
Lieven.

Lieven

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 49
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #26 Gepost op: maart 23, 2021, 07:10:33 pm »
@polleke heb jij mijn PM gekregen?

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 284
Re: Roadtracer Windows 10?
« Reactie #27 Gepost op: maart 25, 2021, 10:59:45 am »
Ja,die heb ik gehad.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben