Auteur Topic: layout  (gelezen 1053 keer)

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #15 Gepost op: april 02, 2020, 12:18:32 am »
Heb je al geprobeerd  met het vinkje bij A4+(schaal) af te drukken? Zoals ik voorstelde in Oldtimer car,dat kan je ook met jou sjabloon doen,dan ga je een paar wp meer hebben
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: layout
« Reactie #16 Gepost op: april 02, 2020, 12:23:17 am »
geen A4+ te zien in geen enkele van de lay-outs
 


Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #17 Gepost op: april 02, 2020, 12:34:54 am »
Dan is er toch iets mis gegaan met het installeren van roadtracer,ik heb er daar een pak meer staan,bij mij is er zelfs een schuifbalk

ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #18 Gepost op: april 02, 2020, 12:43:32 am »
kijk eens terug op de c schijf "Program Files (x89) bij report of daar alles het tripy symbool heeft dus onder "map" onder "Template"
onder" rb"  onder " template"
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: layout
« Reactie #19 Gepost op: april 02, 2020, 01:16:21 am »
dit heb ik





Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #20 Gepost op: april 02, 2020, 08:43:56 am »
Ik heb het geprobeerd op en oude laptop,en daar heb ik ook minder mogelijkheden.Ik heb roadtracer al vanaf het begin(denk dat ik een van de eerste Tripy had),kan zijn dat het daar mee te maken heeft ,ga daar achter zoeken.

Heb je de oude pc nog,waar de juiste layout nog opstaat?
Dan kan je die layout op en stick kopiŰren,en dan in roadtracer importeren.
Dit doe je je opent de juiste layout bij "bewerken",
dan bij bestand "opslaan" als die sla je dan op op de stick of sd kaartje,dan plaats je die stick in je nieuwe pc en importeert de layout vanuit de stick,dan zouden normaal als 1 op 1 moeten zijn over genomen
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: layout
« Reactie #21 Gepost op: april 02, 2020, 11:29:09 am »
Dit zal ik zeker eens proberen

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #22 Gepost op: april 02, 2020, 01:51:56 pm »
Ik vindt geen oplossing,denk dat het met verborgen bestanden te maken heeft,waar wij niet aankunnen
heb onder tussen ontdekt dat jou sjabloon liggend is,ik heb deze aangepast naar 9wp
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: layout
« Reactie #23 Gepost op: april 02, 2020, 07:39:15 pm »
idd op mijn oude pc heb ik inderdaad meer optie's dan op mijn nieuwe

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: layout
« Reactie #24 Gepost op: april 02, 2020, 09:28:45 pm »
net eens geprobeerd om de volledig tripy en roadtracer van mijn pc te halen
heropgestart en het resultaat is als ik het terug installeer heb ik alles maar dan ook alles van de vroegere installatie ie vroeg zelf niet
om mijn code van mijn pro programma
ik denk dat ik vast zit tot de winkel waar ik vorig jaar mijn tripy heb gekocht eens te contacteren
maar met het gene dat ik van jou heb gekregen ben ik al goed op weg ik heb ook de volledig height en width van mijn vroegere pc genomen

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #25 Gepost op: april 02, 2020, 11:23:01 pm »
dat heeft te maken dat het register niet is gewist,die blijft dat onthouden,en gebruikt dat als je het opnieuw installeert.
Maar in ieder geval kan je verder.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 272
Re: layout
« Reactie #26 Gepost op: april 03, 2020, 09:19:57 am »
Op je nieuwe PC is daar een printer op aangesloten?
Daar heeft het mee te maken.

Ik heb de virtuele printer Doro Writer op die oude laptop aangesloten,en heb nu heel ander instellingen.
De instellingen onder formaat hangt af van wat je printer aan kan.
« Laatst bewerkt op: april 03, 2020, 10:31:27 am door Polleke »
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: layout
« Reactie #27 Gepost op: mei 25, 2020, 11:22:12 am »
Sandra, vraagje......

Had je de nieuwe configuratie van Tripy ook al op de oude? Of heb je de op de nieuwe PC pas de Tripy de nieuwe update gegeven?

Ik vraag dit, omdat ik eigenlijk niets op mijn nieuwe laptop heb ge´nstalleerd. ik heb gekeken waar de map Tripy stond.
Dus in de map "Program Files (x89)", toen heb ik gewoon de map Tripy totaal gekopieerd op een USB stick en daarna in de root van de nieuwe laptop gekopieerd.
Alles werkt, en heb ook alle sjablonen die ik op de oude had.

Is dit misschien de oplossing?
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4