Auteur Topic: route  (gelezen 1636 keer)

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
route
« Gepost op: maart 28, 2019, 05:46:15 pm »
even een vraagje
bij het routeren van de route kom ik nogal veel verschillen tegen
ik pas deze allemaal aan maar is dit wel nodig
groetejs



Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 282
Re: route
« Reactie #1 Gepost op: maart 28, 2019, 09:50:57 pm »
Op welke kaart maak je die route?
Als je die op Google of topokaart maakt zitten daar verschillen in,je moet dan even vergelijken met de TVM kaart,want daar tekent roadtracer op.
Als die in TVM gelijk ligt hoef je daar niets aan te wijzigen,dan is het juist.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #2 Gepost op: maart 28, 2019, 09:53:08 pm »
idd ik werk met de tvm



Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 282
Re: route
« Reactie #3 Gepost op: maart 28, 2019, 10:00:08 pm »
Je route ziet er raar uit,hoe heb je die getekend,met routeren of met punten invoegen?
Of heb je soms een punt verplaatst,want zo twee lijnen naast elkaar klopt niet dat moet een lijn zijn.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #4 Gepost op: maart 28, 2019, 10:02:14 pm »
sorry ik was ze allemaal aan het passen op de baan


Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #5 Gepost op: maart 28, 2019, 10:05:54 pm »
ik heb de baan eerst gereden met tripy, daarnaop pc op de baan gelegd met routeren
maar de km klopten niet daarom probeer ik het eens in tvm
ik dacht eerst dat ik de gereden baan moest routeren en niet letten op de originele baan maar ja dan rij ik zogezegd in een bos

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 282
Re: route
« Reactie #6 Gepost op: maart 28, 2019, 10:30:39 pm »
Als je  en route rijdt en opneemt met de Tripy dan kan je best niet de waypoint aanmaken door op de ok knop te drukken,dan maakt hij  viapunten zonder tekening aan deze moet je zelf maken ,,als je gewoon de route rijdt en opneemt dan maakt hij wel viapunten met en tekening  aan.
Als je deze dan in roadtracer laadt,en ze kloppen niet met de kaart is de snelste methode de route gewoon volledig te overtekenen in roadtracer,dan kloppen de kilometers altijd.
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #7 Gepost op: maart 28, 2019, 10:35:33 pm »
dus zoals ik doe de route trekken naar de baan en deze op de baan leggen
sorry voor al mijn vragen maar ik ben een leek in dit geval

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 282
Re: route
« Reactie #8 Gepost op: maart 28, 2019, 10:59:48 pm »
Nee gewoon een volledige nieuwe route maken,je gebruikt dan de opgenomen route als voorbeeld,
Je hebt je route deze is blauw,juist voor deze route staat een blad ongetiteld,hier klik je op dan zie je jouw route in het grijs staan deze teken je dan na met de route tool(pijltje met twee bolletjes)



ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #9 Gepost op: maart 28, 2019, 11:05:00 pm »
ik zal dit eens proberen
dank je wel

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: route
« Reactie #10 Gepost op: maart 29, 2019, 02:21:01 pm »
Misschien helpt deze tip!
  • Als er een weg loopt kan je Roadtracer laten routeren totdat de weg op houd.
  • Klik op het laatste bolletje (wordt groen) en kies dan voor "Punten bijvoegen"



  • Bij het weer bereiken van de weg weer verder met routeren


Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: route
« Reactie #11 Gepost op: maart 29, 2019, 02:43:11 pm »
Persoonlijk vond ik dit wel een mooi instructiefilmpje  8)

https://www.youtube.com/watch?v=5n7cMbGT_xw
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

Sandra07

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 20
Re: route
« Reactie #12 Gepost op: april 01, 2019, 09:28:30 pm »
dank je wel voor de tips maar mijn vraag was meer of ik mijn route zelf op de baan moet leggen of gewoon moet routeren op de gereden route die buiten de baan loop

Polleke

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 282
Re: route
« Reactie #13 Gepost op: april 02, 2019, 12:42:45 am »
De route moet op de wegen liggen op de TVM kaart,(behalve als je off road gaat).
Dus dat jij als voorbeeld hebt laten zien is geen goed route bestand.en eigenlijk niet bruikbaar
ps.schrijffouten mag je houden,ik ben blij dat ik ze kwijt ben