Tripy Owners Forum

Tripy User forum => RoadTracer => Topic gestart door: Sandra07 op maart 28, 2019, 05:46:15 pm

Titel: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 05:46:15 pm
even een vraagje
bij het routeren van de route kom ik nogal veel verschillen tegen
ik pas deze allemaal aan maar is dit wel nodig
groetejs

(https://i.postimg.cc/ThkHxP8c/Naamloos.png) (https://postimg.cc/ThkHxP8c)
Titel: Re: route
Bericht door: Polleke op maart 28, 2019, 09:50:57 pm
Op welke kaart maak je die route?
Als je die op Google of topokaart maakt zitten daar verschillen in,je moet dan even vergelijken met de TVM kaart,want daar tekent roadtracer op.
Als die in TVM gelijk ligt hoef je daar niets aan te wijzigen,dan is het juist.
Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 09:53:08 pm
idd ik werk met de tvm

(https://i.postimg.cc/Vrm8KJRX/Naamloos.png) (https://postimg.cc/Vrm8KJRX)
Titel: Re: route
Bericht door: Polleke op maart 28, 2019, 10:00:08 pm
Je route ziet er raar uit,hoe heb je die getekend,met routeren of met punten invoegen?
Of heb je soms een punt verplaatst,want zo twee lijnen naast elkaar klopt niet dat moet een lijn zijn.
Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 10:02:14 pm
sorry ik was ze allemaal aan het passen op de baan
(https://i.postimg.cc/1fCj8JYk/Naamloos.png) (https://postimg.cc/1fCj8JYk)
Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 10:05:54 pm
ik heb de baan eerst gereden met tripy, daarnaop pc op de baan gelegd met routeren
maar de km klopten niet daarom probeer ik het eens in tvm
ik dacht eerst dat ik de gereden baan moest routeren en niet letten op de originele baan maar ja dan rij ik zogezegd in een bos
Titel: Re: route
Bericht door: Polleke op maart 28, 2019, 10:30:39 pm
Als je  en route rijdt en opneemt met de Tripy dan kan je best niet de waypoint aanmaken door op de ok knop te drukken,dan maakt hij  viapunten zonder tekening aan deze moet je zelf maken ,,als je gewoon de route rijdt en opneemt dan maakt hij wel viapunten met en tekening  aan.
Als je deze dan in roadtracer laadt,en ze kloppen niet met de kaart is de snelste methode de route gewoon volledig te overtekenen in roadtracer,dan kloppen de kilometers altijd.
Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 10:35:33 pm
dus zoals ik doe de route trekken naar de baan en deze op de baan leggen
sorry voor al mijn vragen maar ik ben een leek in dit geval
Titel: Re: route
Bericht door: Polleke op maart 28, 2019, 10:59:48 pm
Nee gewoon een volledige nieuwe route maken,je gebruikt dan de opgenomen route als voorbeeld,
Je hebt je route deze is blauw,juist voor deze route staat een blad ongetiteld,hier klik je op dan zie je jouw route in het grijs staan deze teken je dan na met de route tool(pijltje met twee bolletjes)



Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op maart 28, 2019, 11:05:00 pm
ik zal dit eens proberen
dank je wel
Titel: Re: route
Bericht door: STXrider op maart 29, 2019, 02:21:01 pm
Misschien helpt deze tip!

(http://i67.tinypic.com/2dkhgsl.jpg)


(http://i65.tinypic.com/ioj5fb.jpg)
Titel: Re: route
Bericht door: STXrider op maart 29, 2019, 02:43:11 pm
Persoonlijk vond ik dit wel een mooi instructiefilmpje  8)

https://www.youtube.com/watch?v=5n7cMbGT_xw  (https://www.youtube.com/watch?v=5n7cMbGT_xw)
Titel: Re: route
Bericht door: Sandra07 op april 01, 2019, 09:28:30 pm
dank je wel voor de tips maar mijn vraag was meer of ik mijn route zelf op de baan moet leggen of gewoon moet routeren op de gereden route die buiten de baan loop
Titel: Re: route
Bericht door: Polleke op april 02, 2019, 12:42:45 am
De route moet op de wegen liggen op de TVM kaart,(behalve als je off road gaat).
Dus dat jij als voorbeeld hebt laten zien is geen goed route bestand.en eigenlijk niet bruikbaar