Auteur Topic: Update  (gelezen 10529 keer)

Eagle

  • Administrator
  • Actief Lid
  • *****
  • Berichten: 273
Re: Update
« Reactie #15 Gepost op: november 03, 2014, 10:05:11 am »
Vanaf facebook:

Citaat
You can download upg v.2.4.0 here. Unzip and paste near USER and SYSTEM files (not inside one of these files). You must come from v2.1 minimum ! http://community.tripy.eu/pg.asp?pageID=92

Zorg zeker dat je reeds versie 2.1 hebt!!!
De file via bovenstaande link downloaden
De .upg file naar je tripyII kopi?ren op hetzelfde niveau als USER en SYSTEM (via de windows verkenner)
Dan de Tripy afkoppelen en afsluiten en weer opstarten. De upgradevoortgang zou nu op je schermpje moeten komen.

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: Update
« Reactie #16 Gepost op: november 05, 2014, 10:24:19 pm »
Voor mij de 1e keer dat ik de Tripy moet updaten. Ik heb mijn Tripy even bekeken, en hij beschikt over:

  • Firmware: 2.1.2 (23/12/21)
  • TVM Europel licentie (1.4/1.4)
  • Roadbooks: 1.1

Van Roadtracer heb ik 2.1. Moet ik Roadtracer eerst updaten of de Tripy?

Ik neem aan dat Firmware 2.1.2. de laatste was? En moet ik nu de zip-file openen en het bestand dat daar staat in de rechter kolom plakken zoals je zie hieronder?



Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

Eagle

  • Administrator
  • Actief Lid
  • *****
  • Berichten: 273
Re: Update
« Reactie #17 Gepost op: november 05, 2014, 10:31:48 pm »
Inderdaad. Je dient die file daar te kopi?ren. Maar ik raad je wel aan om dat via de windows verkenner te doen. Als de Tripy aan de computer hangt, zie je die mappen ook.

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: Update
« Reactie #18 Gepost op: november 05, 2014, 11:00:42 pm »
Dat plaatje had ik inderdaad met de tripy aangekoppeld gemaakt.

Ik weet even niet hoe je dat bedoelt met Windows verkenner?

  • Ik ga naar de link, en dan krijg ik die Zip-file.
  • Open de Zip-file en kopieer het bestand
  • Is het dan de bedoeling dat je de Tripy aansluit en dan de file in dat rijtje kopieert?  :-\
  • En dan dubbelklikken op dat bestand?  :-\
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

Eagle

  • Administrator
  • Actief Lid
  • *****
  • Berichten: 273
Re: Update
« Reactie #19 Gepost op: november 06, 2014, 11:53:17 pm »
Je moet dat bestand inderdaad daar naartoe kopi?ren maar niet dubbelklikken.
Gewoon de Tripy afkoppelen zoals het hoort en dan afsluiten en terug opstarten zonder aan de computer te hangen.

Windows Verkenner : http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_Verkenner
« Laatst bewerkt op: november 06, 2014, 11:55:17 pm door Eagle »

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: Update
« Reactie #20 Gepost op: november 07, 2014, 12:00:23 am »
Nou ik heb de Tripy gewoon aangesloten en via Roadtracer de update geactiveerd.

  • Bij aanvang gaf hij aan dat het 4 uur zou duren....... :-\
  • 22:05 De update gestart, de controle van bestanden en mappen.
  • 22:45 Controle van de schrijfruimte
  • 23:35 update was gereed  :)

Al met al viel de tijd reuze mee....... 1? uur  :D

Het enige wat me opviel is dat je POI's die erin staan niet via het toestel kan verwijderen!
ook kan je ze geen naam geven via het toestel, want na een tijdje weet je heus niet meer dat nr. 27 bijvoorbeeld een Motormuseum was waar je langs kwam.....
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: Update
« Reactie #21 Gepost op: november 07, 2014, 12:16:11 am »
Ben benieuwd wat de lichte cijfers voorstellen. Ik denk dat er een balkje omhoog komt als je snelheid omhoog gaat....., maar de tabel gaat maar tot 130! Zou  :-\die zich dan weer aanpassen als je harder rijdt?

« Laatst bewerkt op: november 07, 2014, 12:19:21 am door STXrider »
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4

cvcaelen

  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 22
Re: Update
« Reactie #22 Gepost op: november 07, 2014, 07:45:53 am »
Ben benieuwd wat de lichte cijfers voorstellen. Ik denk dat er een balkje omhoog komt als je snelheid omhoog gaat....., maar de tabel gaat maar tot 130! Zou  :-\die zich dan weer aanpassen als je harder rijdt?



die cijfertjes zijn inderdaad een snelheidsbalk,
en nee ze verspringen niet als je sneller rijdt dan 130 :)
en ja ik vindt het een nutteloze feature want de cijfers zijn meer dan duidelijk.

Een eigen POI wijzigen:

ga naar navigeren
eigen POI's
kies er die nr 27 uit met de pijltjes
druk dan lang op de menuknop:
je krijgt 3 opties: wijzigen, verplaatsen, verwijderen.
met verplaatsen kan je dat POI enkel naar boven of onder in de lijst verplaatsen, niet naar een andere categorie dus.

Groetjes
Christiaan
"vertrekken betekend ook thuiskomen, want anders ben je op de vlucht" Uit De Bende van Wim

Eagle

  • Administrator
  • Actief Lid
  • *****
  • Berichten: 273
Re: Update
« Reactie #23 Gepost op: november 07, 2014, 08:09:20 am »
Nou ik heb de Tripy gewoon aangesloten en via Roadtracer de update geactiveerd.

Zo gaat het (doorgaans toch) ook uiteraard.

STXrider

  • Actief Lid
  • **
  • Berichten: 483
Re: Update
« Reactie #24 Gepost op: november 07, 2014, 09:46:14 am »
Een eigen POI wijzigen:

  • Ga naar navigeren
  • Eigen POI's
  • Kies er die nr 27 uit met de pijltjes
  • Druk dan lang op de menuknop:
  • Je krijgt 3 opties: wijzigen, verplaatsen, verwijderen.
    met verplaatsen kan je dat POI enkel naar boven of onder in de lijst verplaatsen, niet naar een andere categorie dus.

Op pagina 39 worrdt alleen maar gesproken over het aanpassen van naam en uitlezen...
Op pagina 60 staat alleen hoe je hem opslaat, en hoe je er naartoe rijdt.

Bedankt voor de uitleg, want in de handleiding heb ik er nergens iets van kunnen ontdekken.
Hebt de info ook maar gedeeld onder Roadtracer omdat daar ook ook een vraag stond  ;)
« Laatst bewerkt op: november 07, 2014, 09:54:31 am door STXrider »
Tripy 2 ~ Garmin GPSMAP 276Cx - CN 2017.20 ~ Roadbookhouder A4